SmartWatcher, een revolutie in persoonlijke veiligheid

Maak veiligheid een onderdeel van jouw levenstijl

Een elegant noodoproepsysteem

Blijf Actief werkt nu samen met Smartwatcher Technologie, een Zwiters bedrijf dat noodoproep horloges aanbiedt op de Belgische Markt.

Dit horloge biedt de gebruiker de mogelijkheid om met een veilig gevoel, onafhankelijk te leven en dus ook de levenskwaliteit te behouden.
De horlogedrager maakt met een eenvoudige druk op de knop een noodoproep die verzonden wordt naar vrienden en familie of naar de alarmcentrale die 24/24, 7/7 bereikbaar is. Wie geïnformeerd wordt, is afhankelijk van het gekozen abonnement.

De Voordelen van deze Smartwatcher noodoproep horloge:

  • 2-4 dagen standby-tijd
  • Waterdicht IP67, geschikt om mee te douchen
  • Zeer nauwkeurige GPS locatie, zowel binnen als buiten
  • Uitstekende spraakverbinding
  • Bluetooth verbinding met hoorapparaten
  • Werkt ook zonder app op alle telefoons 
  • Vervangbare armband in silicone of leder
  • Ook geschikt voor licht dementerenden
  • Activatie abonnement eenvoudig via internet
  • Nederlandstalige en Franstalige helpdesk
  • Standaard 2 jaar garantie

  De SmartWatcher: Eenvoudig in zijn simpliciteit 

  Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. Jij en jouw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Opvallend onopvallend 

  Er zijn verschillende modellen beschikbaar (zie hieronder), zodat je een horloge kunt kiezen wat past bij jouw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

  Flexibiliteit troef

  Deze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. Je kan zelf kiezen of je de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of aan een professionele telezorg of beveiligingsdienst.

  Soorten SmartWatchers:

  Je kan kiezen tussen onafhankelijke SmartWatchers of de horloges die werken via bluetooth. Het verschil bij de Bluetooth SmartWatchers horloge is dat er verbinding kan gemaakt worden, via de SmartWatchers app naar jouw smartphone.

  Belgische veiligheidsexperts

  Familieleden en vrienden die het alarm ontvangen, kunnen jouw locatie op een kaart bepalen en met je communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Je kan je ook abonneren op de hulpdienst op afstand en ons team van Belgische beveiligingsprofessionals staat 24 uur per dag, elke dag voor je klaar.

  Wereldwijde connectiviteit

  De onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G / 4G mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders. Dit zorgt voor de beste mobiele verbinding wereldwijd. De centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.

  Zwitserse beveiligingstechnologie

  Een Zwitsers team van ingenieurs heeft een noodoproepsysteem ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

  Over de veiligheidsapp van SmartWatchers: 

  De SmartWatcher®-app is bedoeld voor jouw persoonlijke veiligheid en komt je ten goede als je bijvoorbeeld regelmatig alleen naar huis loopt in het donker, ‘s avonds buiten gaat wandelen of in een onveilige buurt woont. Het is ook een optimale keuze voor mensen die zelfstandig wonen, zakelijke reizigers, gezinnen, voor mensen die aan buitensport doen en voor mensen die mogelijk in aanmerking komen met geweld, ongelukken of medische noodsituaties.

  De app bepaalt jouw positie om jouw veiligheid te bewaken. Je kan maximaal 12 noodcontacten uitnodigen – familie en vrienden die je vertrouwt – die op de hoogte worden gesteld van jouw locatie zodra je op de alarmknop drukt. Via deze app kunnen noodcontacten met je bellen en de juiste hulp voor jou coördineren. Indien nodig, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de openbare hulpdiensten met één druk op de knop.

  Je hebt de keuze tussen verschillende soorten diensten:

  Je krijgt de keuze tussen 3 verschillende soorten diensten. De Familie en vrienden, de Familie en vrienden Plus en Professioneel. De keuze is aan jou of je met de app wil werken, je de oproepen naar noodcontacten wil inbegrepen hebben of je een 24 uur professionele hulp op afstand wilt. Ook handig is dat je dit niet direct hoeft te beslissen, dit kan je doen na ontvangst van jouw horloge. 

  De SmartWatcher: Gemoedsrust voor iedereen

  SmartWatchers

  Blijf Actief

  Onze naam is onze missie

  Jouw gemoedsrust, vrijheid en comfort behouden of terugwinnen via woningaanpassingen, hulpmiddelen en plus services van A tot Z.
  blijfactiefteam